درباره جدیدترین شرایط اخذ ویزای اندونزی چه می دانید؟
درباره جدیدترین شرایط اخذ ویزای اندونزی چه می دانید؟
صنعت گردشگری در اندونزی یکی از مهمترین منابع درآمد ارزی در این کشور است. اندونزی به لحاظ رشد سرعت جهانگردی توانست در سال 2017 در جایگاه نهم جهان قرار بگیرد. به منظور رشد بیشتر در این صنعت، دولت اندونزی تلاش میکند تا ضمن سرمایهگذاری در بخشهای مختلف گردشگری، مقررات مربوط به ورود مسافران و شرایط اخذ ویزا را تسهیل کند. اخذ ویزای اندونزی برای مقاصد توریستی، تجاری، تحصیلی، کاری و… برای تمامی اتباع خارجی الزامی است. صدور ویزای لیبل اندونزی در کنار ویزای الکترونیکی، آخرین اقدام دولت این کشور برای تسهیل ورود مسافران به خاک اندونزی محسوب میشود. در این مطلب، کارشناسان لیاناپرواز جزئیات مربوط به ویزای لیبل توریستی اندونزی را شرح خواهند داد.
ویزای لیبل اندونزی چیست؟
ویزای الکترونیکی توریستی تنها ویزایی بود که در شرایط پاندمی کرونا توسط سفارت اندونزی صادر میشد. شما میتوانید اطلاعات مربوط به این ویزا را در اینجا مطالعه کنید. اما هماکنون، اندونزی در زمره کشورهایی قرار دارد که ویزای الکترونیک و ویزای لیبلدار را برای متقاضیان واجد شرایط صادر میکند.
ویزای لیبل، در حقیقت نوعی برچسب است که بر روی صفحههای گذرنامه مسافر چسبانده میشود. این ویزا از زمان صدور 3 ماه اعتبار دارد و هنگامی که مسافر وارد خاک اندونزی میشود، میتواند تا 60 روز در این کشور اقامت داشته باشد. در صورت تخطی از این قانون، مسافر باید جریمهای معادل 300 هزار روپیه اندونزی پرداخت کند. کسانی که قصد بازدید از شهرهای معروف اندونزی مانند بالی، جاکارتا، سوماترا، باندونگ و… را دارند بهتر از از حدود 3 هفته قبل از پرواز برای اخذ ویزای لیبل یا الکترونیکی اندونزی اقدام کنند.
برای اخذ ویزای لیبل اندونزی به چه مدارکی نیاز داریم؟
متقاضیان باید مدارکی چون اصل گذرنامه، اسکن یا کپی رنگی از صفحه اول گذرنامه، بیمه مسافرتی، کارت واکسیناسیون بارکد دار و دو قطعه عکس رنگی 6*4 را تحویل سفارت اندونزی بدهند. لازم به ذکر است که گذرنامه متقاضی باید بیش از 6 ماه اعتبار داشته باشد. همچنین، تزریق حداقل دو دوز واکسن کرونا برای ورود به اندونزی ضروری است. برای دریافت بیمه مسافرتی نیز باید حداقل مبلغ 2000 دلار آمریکا پرداخت شود.
جزئیات بیشتر درباره مدارک لازم اخذ ویزای اندونزی را در اینجا بخوانید.
مراحل اخذ ویزای توریستی اندونزی
مسافران باید ضمن جمعآوری مدارک مورد نیاز، دو فرم را تکمیل کرده و به سفارت اندونزی تحویل بدهند. فرم اول مربوط به اطلاعات شخصی و هویتی متقاضی است. فرم دوم در واقع نوعی نامه بیانیه است که متقاضی را به برخی قوانین اندونزی متعهد میکند. مثلاً او با امضای این فرم متعهد میشود تا در صورت ابتلا به کرونا توسط دولت اندونزی قرنطینه شود.
پس از تحویل مدارک به سفارت اندونزی، متقاضی میتواند پس از گذشت 10 روز برای پیگیری روند صدور ویزا به سفارت مراجعه کند. در صورتی که تمامی مراحل موفقیتآمیز باشد، ویزا صادر خواهد شد. با این حال، گاهی اوقات آشنا نبودن با قوانین کشور اندونزی و یا شلوغی سفارت موجب میشود تا این فرآیند با کندی انجام شود. لیاناپرواز جزء معدود کارگزارهای اصلی اخذ ویزا و رزرو هتل در کشور ایران است که اکثر آژانسهای مسافرتی نیز برای دریافت انواع ویزای اندونزی از طریق لیاناپرواز اقدام به دریافت ویزا میکنند.
مسافران میتوانند مدارک خود را به صورت حضوری یا غیر حضوری به کارشناسان این مجموعه تحویل بدهند و پس از حداکثر 7 روز کاری، ویزای خود را دریافت کنند. لازم به ذکر است که سفارت اندونزی تمامی هزینههای مربوط به ویزا را به صورت دلار آمریکا دریافت میکند؛ اما پرداخت ریالی هزینهها به مجموعه لیاناپرواز امکانپذیر است.
چه دلایلی منجر به ریجکت شدن ویزا میشود؟
ناقص بودن اطلاعات یا مدارک، عدم مطابقت اطلاعات با مدارک، اعتبار کمتر از شش ماه برای پاسپورت، غلط املایی در مدارک، داشتن سابقه کیفری، عدم اثبات بازگشت از سفر و هدف نامشخص از سفر از جمله مواردی هستند که میتواند باعث رد شدن درخواست اخذ ویزای اندونزی شود. لازم به ذکر است که در صورت ریجکت شدن ویزای درخواستی، مبلغ پرداخت شده از سوی سفارت مسترد نخواهد شد.
بنابراین، توصیه میشود تا جهت جلوگیری از زیانهای مالی، مراحل اخذ ویزای لیبل یا الکترونیک اندونزی را به کارشناسان لیاناپرواز بسپارید. برای گفتگو با کارشناسانی که مشتاقانه آماده صحبت با شما هستند با شماره 02141187 تماس بگیرید.
انتهای پیام
نظرات و پیشنهاد های شما را صبورانه می خوانیم و پاسخ می دهیم.