فلسفه پاشش رنگ در جشن هولی

به روز رسانی: ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

تاریخ برگزاری جشن هولی همه ساله تغییر می کند و همه منتظرند بدانند که این جشن در چه زمانی برگزار می شود. فلسفه پاشیدن رنگ نیز پرسش دیگری است که ذهن عده ای دیگر را به خود مشغول کرده است. با ما در لیانا پرواز همراه باشید تا در این مقاله به جواب سئوالات خود برسید.

جشن هولی که در حال حاضر در هند برگزار می شود و جشنواره رنگ ها نیز نامیده می شود، یک جشن قدیمی هندو است که قدمت آن به قرن چهارم میلادی برمی گردد. این جشن یکی از بزرگترین جشن ها در هند است و شاید یکی از شلوغ ترین جشن های دنیا نیز باشد. کاری که مردم در این جشن انجام می دهند پاشیدن پودرهای رنگی به یکدیگر یا اسپری کردن آب های رنگی بر روی یکدیگر است! بهتر است بدانید جشن هولی زمان یا مکانی نیست که در آن بهترین لباس تان را بپوشید. بهتر است گذرنامه، موبایل و دوربین تان را هم در هتل بگذارید!

رزرو بلیط هواپیما تهران پاتایا چارتر و سیستمی بصورت اینترنتی

جشن هولی

جشن پیروزی خیر بر شر

در واقع، هولی جشن پیروزی خیر بر شر است و جشن گرفتن سوختن شیاطین هولیکا. همچنین این جشن نشان دهنده پایان زمستان است و ابراز امیداواری برای داشتن خرمنی خوب در بهار آینده. شب قبل از جشن، آتش های بزرگی افروخته می شود تا ارواح و شیاطین خبیث را از ایجاد اختلال در جشن بترساند.

تقریبا مانند جشن اول ژانویه یا جشنی که در اول هر سال قمری در سراسر جهان برگزار می شود، هولی نیز زمان بسیار خوبی برای ایجاد یک دوستی جدید، رفع کدورت ها و بخشش خطاها به شمار می آید و دوستان را بیشتر به هم نزدیک می کند.

مشاهده اطلاعات کامل تور مالزی، همراه با پروازهای خاص و هتل‌های تاپ و لوکس

شرکت کنندگان در این جشن، بعد از این که یک روز کامل به همدیگر رنگ پاشیدند، خودشان را تمیز می کنند تا برای صرف شام و گرد هم جمع شدن به دوستان و خانواده شان ملحق شوند.در تور هند می توانید در این جشن شرکت کرده و از این جشن لذت ببرید.

فلسفه پاشش رنگ در جشن هولی

زمان برگزاری جشن هولی

این جشن در هندوستان همیشه بعد از اولین ماه کامل در ماه فوریه یا مارس برگزار می شود. طبق تقویم هندو، هولی آخرین روز با ماه کامل در ماه فالجونا است. مراسم هولی به صورت رسمی دو روز طول می کشد ولی جشن از شب قبل با برپا کردن آتش آغاز می گردد.

زمان برگزاری جشن هولی

جشن پاشش رنگ در جشن هولی

این جشن گذشته از این که بسیار شاد و مفرح است، پاشیدن رنگ از نظر پزشکی فوایدی نیز دارد: برای دور کردن سرما خوردگی و ویروس های فعال در هوای مرطوب بهار؛ پودرها به طور سنتی از گیاهانی مانند زیره و زردچوبه ساخته می شوند.

البته خوردن این ادویه جات مفید است ولی پاشیدن آن ها بر روی یکدیگر باعث می شود این پودرها وارد چشم، گوش، سوراخ های بینی یا زخم های کوچک بشوند و با هر گونه درد و بیماری ناشی از تغییر فصل و تغییر آب و هوا مبارزه کنند. البته توجه داشته باشید که امروزه بیشتر این پودرهای رنگی به صورت مصنوعی تهیه می شوند که با سنت ها تطابق چندانی ندارد و حتی ممکن است به جای کمک به سلامتی، به آن لطمه نیز بزند!

شهر دهلی هند را بیشتر بشناسید

در واقع، مطالعه ای که در سال 2001 انجام گرفت نشان داد که بسیاری از پودرهای جشن هولی سمی هستند و می توانند باعث مشکلات زیادی بشوند، برای مثال، رنگ قرمز که پیشترها از گل ها، چوب صندل و انار به دست می آمد، امروزه از مواد شیمیایی سرطان زا تهیه می شود. بسیاری از رنگ های دیگر نیز حاوی فلزات سنگین هستند که موجب سرخ شدن و سوزش پوست می شوند.

جشن هولی،جشن پیروزی خیر بر شر

هر جا جمعیتی از هندوها وجود داشته باشد، هولی جشن گرفته می شود، با این حال امروزه بسیاری از افراد غیر هندو نیز از این جشن لذت می برند. جشن هولی در مالزی، نپال، پاکستان و چند کشور دیگر نیز دیده می شود. البته شلوغ ترین جشن هولی در شهرهای دهلی، ماتورا، جیپور و بارسانای هند برگزار می شود.

لیانا پرواز برگزار کننده تور عمان لحظه آخری با بهترین قیمت می باشد. جهت دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

به این مطلب امتیاز دهید
منبع: / به روز رسانی:۰۸ بهمن ۱۴۰۱

ارسال نظرات و سوالات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرات و پیشنهاد های شما را صبورانه می خوانیم و پاسخ می دهیم.