Liana parvaz

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی

همه می‌دانیم که کانادا حداقل جزو 5 کشور معتبر دنیا برای ادامه تحصیل و پیشرفت تحصیلی است. در بین ایرانیان نیز تعداد افرادی که به ویزا برای تحصیل مهاجرت کرده اند و یا قصد ادامه تحصیل درکانادا را دارند بسیار زیاد است. از همین رو تصمیم گرفته ایم به بررسی و معرفی مدارک مورد نیاز برای ویزای کانادا بپردازیم.

مدارک شخصی:

  • اصل پاسپورت قدیمی به همراه ویزاها و پاسپورت جدید با اعتبار حداقل 6 ماه
  • یک قطعه عکس رنگی و زمینه سفید در ابعاد 3/5*4/5
  • ترجمه شناسنامه و کارت ملی
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همراه بودن همسر
  • ترجمه رزومه کامل عکس دار با ذکر تمامی تاریخ‌ها و سوابق شغلی (در صورت موجود بودن)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی

    ویزای دانشجویی کانادا

مدارک مالی:

  • ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار بر روی سربرگ شرکت (ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپر وایزر ومدت زمان موافقت شده با مرخصی )
  • ترجمه رسمی فیش حقوقی 2 ماه آخر
  • ترجمه رسمی لیست بیمه و حکم کارگزینی

 حامی مالی:

در صورتی که توانایی ارائه مدارک فوق نباشد، در این صورت یکی از اقوام متقاضی (پدر، مادر و یا همسر) با ارائه‌ی ترجمه رسمی نامه تمکن مالی، مدارک کاری، اسناد ملکی و ریز پرینت 4 ماه اخیر حمایت خود را از فرد متقاضی اعلام می‌نماید.

  • نامه پذیرش از دانشگاه کانادایی
  • ترجمه رسمی آخرین مقطع تحصیلی و ریز نمرات
  • ارائه مدرک زبان معتبر
  • رضایتنامه محضری پدر و مادر مبنی بر خروج فرزندشان از کشور و حمایت مالی وی هنگام تحصیل و اقامت در کشور کانادا
  • مشخص نمودن محل سکونت در کانادا (خوابگاه، اجاره منزل و یا اسکان در منزل اقوام)
  • در صورت داشتن قیم پر کردن فرم CUSTODIANSHIP
  • برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری عنوان رشته تحصیلی و اطلاعات استاد راهنما در ایران و کانادا

مولتی کانادا






# عنوان نام فایل

درگاه پرداخت بانک ملت

درگاه پرداخت سامان کیش

درگاه پرداخت بانک پارسیان

سوال یا نظرتان درباره این مطلب را با ما به اشتراک بگذارید

پیام خود را بنویسید