تعریف ویزا:

ویزا (روادید) مدرکی است که برای ورود و خروج افراد صادر می‌گردد هر فردی که بخواهد وارد کشوری شود باید ویزای آن کشور را اخذ نماید ا ویزاهای کشور های مختلف یا به صورت مهر و یا بصورت لیبل (استیکر)می‌باشد.ویزای ایران 3ماه اعتبار دارد و مدت اقامت با ویزای ایران حداکثر 1ماه می‌باشد.ایران هم برای مسافرانی که می‌خواهند وارد کشور شوند به منظورنوع ورود مسافرین  روادید صادر می‌کند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.


ویزای ایران در 13 نوع مختلف بنا به در خواست مسافرین صادر می‌گردد:

(A  ورود):

 این ویزا برای ورزشکاران ، گروه های علمی و مسافرانی که قصد ورود متعدد دارند صادر می‌گردد.

 (B ویزای سیاحتی):

 این ویزا برای گردشگرانی که قصد بازدید از اماکن و جاذبه های گردشگری ایران را دارند صادر می‌گردد.

 (C ویزای زیارتی):

 این ویزا برای مسافران و زائرانی که قصد دارند از اماکن مذهبی ایران را دارند صادر می‌گردد.

(D ویزای دیپلمات ، سیاسی):

 این ویزا برای دیپلمات ها و افراد سیاسی و دولتی گرفته می‌شود.

(Eویزای  تحصیلی):

 این نوع ویزا برای محصلین ، دانشجویان و صلاب علوم دینی صادر می‌گردد.

 (F  ویزای حق کار):

 این ویزا برای افراد و کارشناسانی که قصد انجام فعالیت های اقتصادی را دارند صادر می‌شود.

 (G ویزای ترانزیت):

 برای رانندگان وسایل نقلیه عمومی، کارکنان قطارها، مهمانداران هواپیما، خدمه کشتی ها و یا مسافرانی دیگری که قصد توقف در کشور را نداشته باشند و فقط می خواهند از ایران رد شوند و به کشور دیگری برسند، صادر می شود.

 (H ویزای مطبوعاتی):

 این نوع ویزا برای خبرنگاران و یا عکاسانی که قصد پوشش یک رویداد خبری را دارند صادر می‌گردد.

 (S ویزای کارمندان عادی خدمت):

 برای کارمندان عادی نمایندگان سیاسی کشورها که عهده دار ماموریت های غیرسیاسی هستند صادر می شود.

 (ویزای مولتی):

 این نوع ویزا برای تجار و کارشناس هایی قصد دارند چندین مرتبه به خاک ایران وارد شوند صادر میگردد

برای دریافت این نوع ویزا حتما باید در طی یکسال قبل حداقل 3 مرتبه ویزای یکبار ورود را دریافت کرده باشد.

 (ویزای الحاق به خانواده):

 برای خانواده ی مقیمان و آن دسته از اتباع خارجی که به قصد ثبت ازدواج به کشور وارد می شوند، صادر می شود

 (ویزای خروج و مراجعت):

 برای اتباع خارجی که در داخل کشور ساکن بوده و قصد دارند برای دیدار از خانواده و استفاده از مرخصی بطور موقت (حداکثر سه ماه) از کشور خارج شده و دوباره به ایران باز گردند، صادر می شود.

(ویزای خروج):

 برای مقیمانی که پس از خروج از کشور قصد بازگشت دوباره را ندارند، صادر می شود.

 نحوه شرایط اخذ ویزای مولتی(چند بار ورود)

 برای اخذ ویزای مولتی 3 ماهه با حداکثر 15 روز اقامت باید حداقل  3 ویزای یکبار ورود از قبل گرفته باشد.

برای دریافت ویزای چند بار ورود 6 ماهه با حداکثر 21 روز مدت اقامت باید حداقل  2ویزای مولتی3 ماهه را داشته باشد و حداقل 4 بار به ایران سفر کرده باشد.

برای گرفتن ویزای چند بار ورود 1ساله با مدت اقامت حداکثر 30 روز باید حداقل 2 ویزای مولتی 6 ماهه را داشته باشد و حداقل 7 بار به ایران سفر کرده باشد.

 مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی  

          میزبان:

  •  اسکن صفحه اول شناسنامه میزبان
  •  اسکن کارت ملی میزبان
  •  آدرس و شماره تلفن محل کار و منزل میزبان
  •  شغل میزبان 

 مهمان:

  • اسکن صفحه اول پاسپورت مهمان
  • اسکن عکس پرسنلی
  • آدرس محل زندگی مهمان
  • نام پدر مهمان
  • شغل مهمان

مدارک لازم جهت اخذ ویزای مولتی (چند بار ورود):

میزبان:

  • اسکن روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات
  • اسکن دعوتنامه در سربرگ بهمراه مهر و امضاء مدیر عامل

مهمان :

  • اسکن صفحه اول پاسپورت
  • اسکن عکس پرسنلی
  • اسکن ویزاهای دریافتی در 1 سال قبل بهمراه مهر ورود و خروج
  • آدرس محل زندگی مهمان
  • نام پدر مهمان
  • شغل مهمان

 

مدارک ویزای تجاری ایران

میزبان:

  • اسکن روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات
  • اسکن دعوتنامه در سربرگ بهمراه مهر و امضاء مدیر عامل

 مهمان :

  • اسکن صفحه اول پاسپورت مهمان
  • اسکن عکس پرسنلی مهمان
  • آدرس محل زندگی مهمان
  • نام پدر مهمان
  • شغل مهمان

 

برای دریافت ویزا در فرودگاه های بین المللی ایران باید به نکات زیر دقت کرد:

 برای اخذ ویزا فرودگاهی باید حداقل 2 روز قبل از سفر به ایران مراحل اخذ ویزا را انجام دهند برگه تایید ویزا را چاپ کرده و به همراه داشته باشید، ارائه این برگه به بخش روادید فرودگاه الزامی میباشدبرای دریافت استیکر یا مهر ورود ویزا باید هزینه های مربوط به خدمات ویزا را با ارز یورو به بانک مستقر در فرودگاه پرداخت نمایید.  

فرودگاههایی که برای اخذ ویزای ایران فعال می‌باشد به شرح ذیل می‌باشد:

 

  •  فرودگاه بین المللی امام خمینی
  •  فرودگاه بین المللی تبریز
  •  فرودگاه بین المللی شیراز
  •  فرودگاه بین المللی مشهد
  •  فرودگاه بین المللی بندر عباس

 

جدول قیمت ویزای فرودگاهی ایران برای اتباع کشورهای مختلف:

 

ردیف

کشور

نرخ ویزا

ردیف

کشور

نرخ ویزا

1

آلمان

75

18

رومانی

75

2

اتریش

75

19

ژاپن

60

3

آرژانتین

70

20

سوئد

75

4

ازبکستان

70

21

سوئیس

75

5

اسپانیا

75

22

فرانسه

75

6

استرالیا

145

23

فنلاند

75

7

ایتالیا

75

24

قبرس

75

8

ایرلند

75

25

قزاقستان

50

9

برزیل

80

26

یونان

75

10

بلغارستان

75

27

کرواسی

50

11

پرتقال

75

28

کره جنوبی

50

12

تایلند

75

29

لهستان

75

13

ترکمنستان

60

30

مجارستان

75

14

چین - تایوان

100

31

هلند

75

15

دانمارک

75

32

هند

50

16

روسیه

70

33

هنگ کنگ

80

17

بلژیک

75

34

بلاروس

25


 


نکات لازم براي اخذ رواديد (ويزا)


-اتباع كليه كشورهائي که داراي گذرنامه و اجازه اقامت معتبر در کشور محل اقامت مي باشند، مي توانند پس از ارائه مدارک لازم و اخذ رواديد به ايران مسافرت کنند.

-اتباع کليه کشورها که داراي گذرنامه معتبر مي باشند مي توانند براي مسافرت به مناطق اقتصادي آزاد کيش، قشم و چهار بهار رواديد 14 روزه را در مبادي ورودي مناطق مذکور اخذ نمايند.

-اتباع  خارجی زير 18 سال جهت اخذ روادید نياز به ارائه اجازه نامه کتبي پدر که به تأييد نوتاری پابلیک (محاضر رسمی محلی) رسيده باشد، دارند.

-اتباع خارجي پس از ورود به مناطق آزاد در صورتي که قصد مسافرت به ساير نقاط کشور را داشته باشند مي توانند به نمايندگي وزارت امور خارجه مستقر در همان منطقه مراجعه و طبق مقررات رواديد لازم را دريافت نمايند.

-متقاضيان براي ورود يه ساير مناطق آزاد که فاقد مبادي مستقيم ورودي هوائي، دريائي و يا زميني مي‌باشند مي بايست از طريق يکي از نمايندگي هاي جمهوري اسلامي ايران در خارج از کشور رواديد مورد نياز را دريافت نمايند.

-ايرانياني که ترک تابعيت ننمودن اند (داراي شناسنامه و گذرنامه ايراني مي باشند) و در ضمن داراي گذرنامه خارجی و يا مدرک مسافرتی پناهندگي می باشند نمي توانند با مدارک مذکور به ايران مسافرت نمايند، اينگونه افراد مي بايست گذرنامه جديد دريافت کرده و با گذرنامه ايراني به کشور مسافرت نمايند.

-صدور رواديد براي اتباع کليه کشورها باستثناء فلسطين اشغالي (اسرائيل) براساس مقررات بلامانع است.

-درصورت رد درخواست رواديد بهردليل  وجه پرداخت شده مسترد نمي گردد.

برای گرفتن ویزا به صورت آنلاین، میتوانید فرم زیر را پر کرده و منتظر تماس از سمت کارشناسان ما باشید.





# عنوان نام فایل

درگاه پرداخت بانک ملت

درگاه پرداخت بانک رفاه

درگاه پرداخت بانک پارسیان